O nama

ITholic nastao je 15.10.2013. godine i radio je svega godinu dana. Za tih godinu dana ITholic napravio je izuzetne rezultate. ITholic se nalazio u TOP 30 sajtova u Srbiji i imao u proseku preko 5000 posetilaca mesečno.  Nakon problema sa hostingom i spora oko domena sa kineskom kompanijom sajt nije bio u mogućnosti da nastavi sa radom.

Nakon rešenog spora oko domena sajt je počeo ponovo sa normalnim radom 1.1.2017. godine. Ceo web sajt rađen je ponovo „od nule“, jer je backup našeg web sajta bio izgubljen od strane bivše hosting kompanije.

Cilj ITholica jeste da se vrati na mesto gde pripada uz vesti vezane za ITsvet, odnosno vesti iz oblasti Informacionih tehnologija. Takođe cilj je da vratimo posetioce na naš sajt i privučemo nove.

Kažu da: „Nova godina donosi nove pobede“, zato ćemo se potruditi da ITholic vratimo tamo gde pripada i učinimo objave interesantnim i zanimljivim našim čitaocima. Vaš ITholic Tim.

Osnivači ITholica su:

* Siniša Alimpić, 22.

* Student „Univerziteta u Beogradu – Saobraćajni fakultet“

 

 

 

* Filip Nikodinović, 23.

Diplomirani inžinjer računarstva i informatike

 

 

 

Takođe ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili želite Vaš lični web sajt više informacija možete pronaći na stranici MARKETING ili KONTAKT gde možete pronaći i više informacija o osnivačima.